Beetlemania:In het nieuws

Uit Beetlemania

Versie op 24 nov 2012 14:14 van Beetlemania (Overleg | bijdragen)
(wijz) ← Oudere versie | Huidige versie (wijz) | Nieuwere versie → (wijz)
Ga naar: navigatie, zoeken
  • 8 november 2012: In de plannen van onze nieuwe regering staat onder andere het stoppen met de vrijstelling voor motorrijtuigenbelasting voor oldtimers. Dit omdat die te veel milieubelastend zouden zijn. Kijkend naar mijn eigen situatie: Ik heb een VW T2 camper uit 1975 op LPG, die in de zomermaanden wordt gebruikt (zeg maar tussen april en september), waarmee per jaar misschien wel 2500 kilometer wordt gereden, en die op de schoonst mogelijke brandstof rijdt die mogelijk is voor een dergelijke auto: LPG. Dat gaat me straks dus ruim 400 euro per jaar extra kosten aan belastingen, en niet te vergeten het andere plan om de accijns op LPG extra te verhogen. Hoe belachelijk is dat! Teken de petitie tegen dit onzalige plan op de website van de KNAC!
  • 10 mei 2012: De afgelasting van het Internationaal Keverweekeinde in Budel voor 2012 blijkt toch definitief. Ondanks de toezeggingen van de gemeente Cranendonck zien de organisatoren geen mogelijkheid het IKW op een goede manier neer te zetten. Kever Club Nederland voorzitter Erik Eck: "De wil is er. Helaas is het op dit moment organisatorisch niet haalbaar om een evenement neer te zetten zoals de KCN die voor ogen heeft. Wij zijn erg blij met de steun die de gemeente ons geeft en hopen ook op een blijvende samenwerking."
  • 4 mei 2012: Eindhoven; Mogelijk toch nog een Internationaal Kever Weekend in Budel? Op vrijdag 4 mei is een goed overleg geweest tussen het bestuur van de Kever Club Nederland en de gemeente Cranendonck. Conclusie van dit gesprek is dat beide partijen de mogelijkheden onderzoeken. Het bestuur van Kever Club Nederland beraad zich en komt medio volgende week met een voorstel. Het college van burgemeester en wethouders zal dit voorstel bespreken.
  • 30 april 2012 Eindhoven; Het Internationale Kever Weekend in Budel (IKW Budel), dat gepland staat van 15 tot en met 17 juni 2012, gaat niet door. Dat heeft het Dagelijks Bestuur van de Kever Club Nederland (KCN) maandag 30 april 2012 bekend gemaakt. Door verzwaarde eisen omtrent veiligheid en beveiliging is het grootste keverevenement in Europa in de huidige vorm niet meer te realiseren.
  • 5 april 2012: Een volledige restauratie tot in nieuwstaat, of een deelrestauratie kan uitgevoerd worden bij Volkswagen Nutzfahrzeuge in Hannover. Klik hier voor meer informatie.
  • 15 november 2011: Volkswagens Facebookfans hebben gekozen: de T1 is de meest sociale Volkswagen aller tijden. In een virtuele titanenstrijd versloeg de oerbus de Kever met ruime voorsprong. De T1 kreeg binnen anderhalve week 20.000 stemmen en wordt nu eenmalig gebouwd als Volkswagen ‘Fanwagen’ met een aantal opvallende Facebook-features.
AGENDA
vantotomschrijvingwaarinfo
... in bewerking ...
Persoonlijke instellingen